Intensieve samenwerking FoodDelta en ZLTO

De afgelopen jaren hebben ZLTO, Stichting Foodport en Stichting Lekker Regionaal Product zich ingezet voor verschillende thema’s binnen de land- en tuinbouw en de visserijsector in Zeeland. De organisaties hebben op projectbasis en binnen een aantal initiatieven intensief samengewerkt.

Stichting FoodDelta Zeeland en ZLTO hebben nu besloten om de samenwerking verder te concretiseren en intensiveren met als doel gezamenlijk nog meer resultaat en meerwaarde voor het Zeeuwse foodcluster te boeken. De samenwerking zal ook onderdeel uitmaken van het kenniscentrum Food&Agri in Colijnsplaat dat gezamenlijk met andere organisaties ontwikkeld wordt. De promotie van Zeeuwse streekproducten die voorheen samen met Lekker Regionaal Product werd uitgevoerd, wordt samen voortgezet.