‘Zeeland werkt in Food’ maakt vliegende start !

In het laatste kwartaal van 2016 lanceerden wij de nieuwe social media account Zeeland werkt in Food. We kunnen gerust stellen dat Zeeland Werkt in Food een succes is. Het aantal volgers, likes en retweets groeit en er is volop belangstelling onder de aangesloten bedrijven.

Deze week is Allard Tuitel van FoodLab Zeeland /Zilte Academie Zeeland gastheer op het social media account Zeeland Werkt in Food. Op twitter en facebook is iedere week een andere ondernemer aan het word en vertelt over bedrijf, product en het laatste nieuws. Alle aangesloten bedrijven van FoodDelta Zeeland/Proef&Beleef Zeeland en Zeker Zeeuws Streekproduct kunnen gebruik maken van deze unieke gratis mogelijkheid van adverteren op Zeeland Werkt in Food. Ook interesse? Stuur ons een email en we plannen uw bedrijf in het schema!
foto-1-logo-fb-en-twitter

foto-2-fb-zeeland-werkt-in-food