Dutch Agri Food Week 2017

Van 9 tot en met 19 oktober 2017 staat in heel Nederland voedsel en gezondheid centraal tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week (DAFW) Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper, van supermarkt tot overheid; tijdens Dutch Agri Food Week laten zij zien hoe ze werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van grond tot mond nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Vorig jaar trok Dutch Agri Food Week zo’n 30.000 bezoekers met 100 activiteiten en events verspreid over Nederland. In Zeeland werden in 2016 activiteiten voor consumenten en bedrijven georganiseerd door FoodDelta Zeeland.
 
Dutch Agri Food Week; stimuleren van innovatie, het verbinden van ondernemers, consumenten en overheden en het versterken van het positieve beeld van de Nederlandse agrifood sector – innovatief, kwaliatief en een boeiende sector om in te werken.

Heeft u ideeën, wilt u met uw bedrijf en producten meedoen aan de DAFW 2017 in Zeeland neem dan contact met ons op.

Meer informatie: www.dutchagrifoodweek.nl