Subsidie: 4e call crossroads

Tussen 2 mei en 30 juni 2017 kunnen bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland opnieuw een subsidieaanvraag indienen bij CrossRoads2. Zo wil het project bedrijven met innovatieve en technisch haalbare ideeën ondersteunen en stimuleren om grensoverschrijdend te werken.

CrossRoads2 is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Het heeft als doel om concrete innovatieprojecten van kmo’s en mkb-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) te steunen. Zo wil het de grensregio een economische boost geven. De focus ligt op technologieën die slimme én duurzame oplossingen stimuleren binnen diverse sectoren, waaronder hightech-systemen, chemie & materialen, agrofood, life sciences & health, cleantech, biobased economy en logistiek & maintenance.

Begeleiding op maat
Geïnteresseerd? U staat er als mkb-bedrijf niet alleen voor. In elke provincie staan projectadviseurs klaar om u te begeleiden bij uw subsidieaanvraag. Zie onderstaand de contactgegevens voor de adviseurs voor regio Zeeland. Bovendien kunnen ze u ook in contact brengen met een bedrijf aan de andere kant van de grens. Alle info op www.crossroads2.eu.

Adviseurs regio Zeeland 
Michel Carol      michelcarol@impulszeeland.nl                
Rosco Ephraïm roscoephraim@impulszeeland.nl