Dutch Agri Food Week: een week lang Voedsel & Gezondheid

Kom kijken, luisteren, ruiken en proeven! Ruim een week toont de hele agrifood sector toont de hele agrifood sector wat hij in huis heeft. Aan iedereen die meer over voedsel wil weten.Dutch Agri Food Week vindt plaats van 9 tot 19 oktober op verschillende locaties in heel Nederland. Tijdens dit landelijke podium van en voor de agrifood sector staan landbouw en voedsel in de belangstelling. Boeren, tuinders en voedselverwerkers tonen wat ze doen. Ze openen hun deuren en presenteren zich op evenementen. Zo maakt de hele voedselketen, van grond tot mond, een verbinding met de samenleving.Het motto van Dutch Agri Food Week luidt: ‘Good food, Better world’. Dit jaar staat het belang van een gezonde samenleving centraal. Het thema voor 2017 is daarom: ‘Voedsel & Gezondheid’.

Ook in Zeeland hebben diverse partijen al interesse getoond om hun bedrijf open te stellen, een (vak) wedstrijd te organiseren of op een andere manier deel te nemen aan de Dutch Agri Food Week. Wij denken graag met u mee hoe uw bedrijf deze week kan aansluiten en tevens bundelen wij alle evenementen zodat we een ‘Zeeland-breed’ programma kunnen bieden.

Interesse? Neemt u dan contact met ons op door het sturen van een email,  dan maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie Dutch Agri Food Week 2017

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdage van