Inspiratie-middag Zeewier bij Seaweed Harvest Holland

Met hun doel “iedereen elke dag wat zeewier”, wil Seaweed Harvest Holland – zowel in verse als droge vorm- met geteeld Zeker Zeeuws® zeewier bijdragen aan natuurlijke, duurzame, gezonde en culinaire eetpatronen!

Om horecaondernemers kennis te laten maken met hun producten en manier van werken organiseert Seaweed Harvest Holland tijdens de Dutch Agri Food Week een ‘Inspiratie-middag Zeewier’.
Deze middag nemen zij u eerst mee naar hun ‘wierderij’ en geven daar een korte uitleg over hun teeltsysteem. Vervolgens wordt er bij Kookboerderij Het Spennekot verdere uitleg gegeven over zeewier in het algemeen: Wat is het? Wat kun je ermee? Waarom is zeewier belangrijk? Zij vinden het ook belangrijk dat u weet wie de mannen en vrouw achter Seaweed Harvest Holland zijn, hoe ze werken en waarom werken ze op die manier – John en Kees zijn in ieder geval aanwezig om uw vragen te beantwoorden!
Tot slot wordt deze inspirerende middag afgesloten met een proeverij van producten met zeewier!

Informatie
Datum: Maandag 9 oktober 2017
13.15-13.30 uur:verzamelen bij de Seaweed Harvest Holland ‘wierderij’ in de Schelphoek op Schouwen-Duiveland (exacte locatie/routebeschrijving volgt na aanmelding)

16.00 uur:verwachte eindtijd

Kosten voor deelname: € 10,-, vooraf over te maken.
Aanmelden via info@seaweedharvestholland.nl
www.seaweedharvestholland.nl

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van