Netwerkbijeenkomst FoodDelta Zeeland 2.0 – in de versnelling!

Op donderdag 30 november a.s. willen wij onze deelnemers en overige genodigden op de hoogte brengen van onze ambities en plannen voor 2018 en later tijdens onze jaarlijkse bijeenkomst bij Gasterij Schoudee te Wemeldinge.

FoodDelta Zeeland wil zich verder ontwikkelen als dé katalysator en co-innovator op het gebied van food. Met onze achterban van foodbedrijven en het grote netwerk kunnen en willen wij een belangrijke rol spelen bij het verbinden van overheden, kennisinstellingen en bedrijven. Dit om met elkaar te innoveren en ‘alive and kicking’ te blijven als Zeeuwse regio.

Onze achterban van bedrijven in food is belangrijk voor ons: tenslotte zijn zij ‘FoodDelta Zeeland’. Wij willen graag met u in gesprek gaan: wát is belangrijk voor u als ondernemer en wat kan FoodDelta Zeeland/uw collega-ondernemers hierin betekenen?

Op deze avond zal de heer Rob Morren, sectorbanker Food bij ABN-AMRO een presentatie geven over ‘’ontwikkeling consument, retailer, ontwikkeling promotiedruk, dynamiek markt (o.a. fusies & overnames) duurzaamheid en circulariteit, digitalisering en hoe wij denken dat ondernemers in de food kunnen voorsorteren op gezonde toekomst.”

Voor de volledige uitnodiging, inclusief programma, klikt u hier