Horecabeurs 5 & 6 maart 2018

Op 5 en 6 maart vindt de Horecabeurs plaats in de Zeelandhallen te Goes.

Ook FoodDelta Zeeland/Proef & Beleef Zeeland is daarbij van de partij! U wordt van harte uitgenodigd onze stand te bezoeken en ideeën met ons uit te wisselen. We vertellen u graag over de nieuwste ontwikkelingen zoals het project de Zeeuwse Innovatiemonitor Food. Een project waarbij innovatie en vernieuwing van u als food-ondernemer centraal staan!

Daarnaast organiseert FoodDelta Zeeland in samenwerking met Ondernemerscoöperatie Zeker Zeeuws op maandag 5 maart een netwerkbijeenkomst waarvoor we u van harte uitnodigen. Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats op het Zeker Zeeuws Proef & Beleef plein en start om 16.15 uur waarbij ook gedeputeerde Jo-Annes de Bat aanwezig is.

Meld u hier aan voor de netwerkbijeenkomst

U vindt de FoodDelta Zeeland/Proef & Beleef Zeeland stand 700 in de WESTERSCHELDEHAL

Programma maandag 5 maart:
16.00 uur Ontvangst
16.15 uur Welkom door Stichting Zeker Zeeuws® Streekproduct
16.30 uur Uitreiking Zeker Zeeuws® certificaten
17.00 uur Netwerkborrel