Johan Dourleijn nieuwe managing director van FoodDelta Zeeland

Het bestuur van de stichting FoodDelta Zeeland, onder voorzitterschap van Wilfred van Elzakker, heeft Johan Dourleijn per 1 maart 2018 als nieuwe managing director toegevoegd aan het team van de werkorganisatie. Dourleijn volgt daarmee Sabine Verburg op die vorig jaar afscheid nam.

FoodDelta Zeeland is de netwerkorganisatie voor het Zeeuwse foodcluster, waarbij naast het bedrijfsleven ook kennisinstellingen en overheden gerekend worden. FoodDelta Zeeland is daarbij dé katalysator en co-innovator die door verbinding en samenwerking innovatie- en concurrentiekracht realiseert.

Johan Dourleijn is geboren en getogen op Walcheren. Hij heeft als universitair docent gewerkt aan de Wageningen Universiteit en daarna als manager van het onderzoekscentrum van Advanta Seeds b.v. te Rilland. Thans is hij werkzaam als manager onderzoek en ontwikkeling bij bakkerijgrondstoffen-bedrijf Zeelandia H.J. Doeleman b.v. te Zierikzee.

De werkorganisatie van FoodDelta Zeeland bestaat momenteel uit Johan Dourleijn (managing director), Karin Witkam (coördinatie) en Ronald de Vos (projecten). De ambitie is om dit team in de komende jaren uit te breiden en samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden in het Zeeuwse foodcluster de innovatiedoelen te bereiken.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Wilfred van Elzakker, voorzitter

email: voorzitter@fooddeltazeeland.nl

9 maart 2018