Privacybeleid FoodDelta Zeeland

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese wetgeving GDPR in werking. GDPR staat voor General Data Protection Regulation, maar in Nederland wordt ook de term AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) gebruikt. 

Uiteraard vindt FoodDelta Zeeland uw privacy belangrijk en willen wij aan deze nieuwe wetgeving voldoen. Wij zijn verantwoordelijk om deze wetgeving goed door te voeren en u op de hoogte te brengen over hoe wij dat doen. Als resultaat hiervan hebben wij onze privacy policy bijgewerkt en informeren wij u onze relaties per e-mail over hun aanmelding op onze mailings. 

Onze relaties ontvangen circa 4-6x per jaar onze FoodDelta Zeeland Nieuwsbrief, waarin wij hen informeren over onze activiteiten en projecten.Tevens versturen wij onze deelnemers uitnodigingen om deel te nemen aan projecten en/of andere activiteiten.