Opening Zeeuwse Dutch Agri Food Week 2018

Opening van de Zeeuwse Editie van de DUTCH AGRI FOOD WEEK 2018

Vrijdag 5 oktober 2018
Inloop: 10.15 uur
Programma: 10.30 – 12.30 uur
Locatie: Oesterij Yerseke

Tijdens de Dutch Agri Food Week (5-16 oktober 2018) staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoezij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voorstraks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel vande week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding. FoodDelta Zeeland organiseert de Zeeuwse editie.

FoodDelta Zeeland nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening van de Zeeuwse editie van de Dutch Agri Food Week.

Tijdens het openingsevent op vrijdag 5 oktober a.s. neemt een aantal sprekers u mee in hun visie op de toekomst van het Zeeuwse foodcluster en wordt er een overzicht gegeven wat het foodcluster voor Zeeland betekent.
De sprekers komen onder andere uit de financiële sector, de retail en de provincie.

Na deze sprekers zal gedeputeerde Jo-Annes de Bat het startsein geven voor de Zeeuwse Dutch Agri Food Week.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u dan uiterlijk 1 oktober aan door een email te sturen naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl

Graag tot ziens op vrijdag 5 oktober a.s.

Namens FoodDelta Zeeland

Johan Dourleijn en Ronald de Vos