Klasseboeren; schoolklassen op uw bedrijf

Schoolklassen op uw bedrijf
Heb jij wel eens klassen op bezoek of zou je het leuk vinden om (meer) klassen op bezoek te krijgen? FoodDelta Zeeland start -in samenwerking met ZLTO- dit najaar met het oprichten van een groep ‘klasseboeren’ in Zeeland. 

Vanuit het project klasseboeren wordt u en/of uw medewerkers opgeleid en krijgt u tips om de ervaring voor leerlingen op uw bedrijf nog meer impact mee te geven.

U kunt zich aansluiten bij klassenboeren en wordt dan meegenomen in de landelijke lijst van bedrijven met een certificering voor schoolklassen bezoek, u ontvangt een vergoeding per bezoekende klas en bent in direct contact met de regionale manager om meer klassen te kunnen ontvangen.

Het is niet alleen bedoelt voor agrarisch ondernemers maar ook zeker voor de sector aquacultuur, verwerking, logistiek en techniek. Als u al rondleidingen geeft of schoolklassen ontvangt is dit een goede aanvulling.

Informatie over de bijeenkomst die op 29 november wordt gehouden vindt u hier.