4 oktober 2019: Een voorproefje op de Dutch Food Week die op 5 oktober landelijk van start gaat!


Wij nodigen u uit om aanwezig te zijn voor de Opening van de Dutch Food Week in Zeeland op vrijdag 4 oktober a.s. Wij hebben een aantal interessante sprekers in het programma met als centraal thema van de Dutch Food Week  ‘Wat eten we’?

Gastheer voor de opening van editie 2019 is de Gemeente Middelburg, de lokatie waar we u graag verwelkomen is het unieke oude Stadhuis, een 500 jaar oud, laatgotisch monument en thans in gebruik als onderwijslocatie voor University College Roosevelt.

Locatie:
Oude Stadhuis
Lange Noordstraat 1
4331 CB Middelburg
(ingang voorzijde,Markt)


PROGRAMMA

10.00 Ontvangst
10.15 Welkom en toelichting op Dutch Food Week
10.30 Els van Diermen, sectorspecialist Food met een focus Voedselverspilling Rabobank Utrecht
11.15 Martijn Buijsse, adviseur bij FarmUp, over Zeeland Bonenland
12.00 Zeeuwse ondernemers presenteren ons hun Foodproduct
12.15 Netwerkbijeenkomst en ‘we gaan wat eten’
13.00 Einde

In verband met de catering is aanmelding gewenst. Geeft u ons uiterlijk 1 oktober door of u aanwezig bent?

Aanmelden kan door een email te sturen aan k.witkam@fooddeltazeeland.nl. Vermeld daarin de naam van uw bedrijf, met hoeveel personen u komt en uw emailadres.

Graag tot ziens op 4 oktober a.s. in Middelburg.

Team FoodDelta Zeeland