15 oktober 2019: Workshop ‘Blockchain in de Voedselketen’

Beschrijving
Op dinsdag 15 oktober bent u van harte welkom om de workshop: ‘Blockchain in de voedselketen’ bij te wonen. Tijdens deze workshop voor professionals uit de Zeeuwse voedselindustrie zal er middels een interactief programma alle ins and outs besproken worden over Blockchain in de voedselketen.

Bij het horen van de term: “Blockchain” denken de meeste mensen aan Bitcoin en andere vormen van digitaal geld. Maar deze manier van data met elkaar delen is voor vele doeleinden te gebruiken, onder andere het delen van gegevens over voedsel binnen een voedselketen.

In Nederland vragen steeds meer consumenten zich af waar voedsel vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd. Steeds meer blijkt dat consumenten niet alleen prijs, smaak en veiligheid van voedsel belangrijk vinden, maar ook de manier waarop het voedsel geproduceerd wordt.

Blockchain biedt niet alleen de mogelijkheid de boer, retailer en producent verbinden, maar kan ook de loyaliteit van de klant en het consumentenvertrouwen vergroten.

Tijdens de workshop komen de volgende elementen aan bod:

Wat is blockchain?

Welke waarde kan blockchain toevoegen binnen de voedselketen?

Demo van de door Estrategy ontwikkelde blockchain software: “Foodtrack”

Na de workshop zal er een hapje en drankje voor u klaar staan waarbij u de mogelijkheid heeft onderling ideeën uit te wisselen over dit onderwerp.

Meldt u zichzelf voor deze bijeenkomst aan door uw naam, bedrijf en eventuele opmerkingen te mailen naar: info@estrategy.nl zodat u verzekerd bent van deelname.

Locatie
Estrategy, Westsingel 98 – 4461 DN GOES

Datum
15/10/2019

Tijd
15:00 – 16:30