Van voedselverspilling naar (duurzame) winst
Denk je bij voedselverspilling aan een stinkende groene kliko? Vergeet dat beeld snel. Op maandag 25 november neemt Thomas Luttikhold horecaondernemers mee in circulaire smaken en slimme horeca oplossingen tijdens een interactief programma.
Thomas Luttikhold is oprichter van Wastewatchers. Met zijn team helpt hij bedrijven om voedselverspilling te monitoren en reduceren. Tijdens het event volgen we de drie bekende processen: inkoop, mise en place en verkoop. Per proces duiken we in de details en kijken we hoe je duurzaamheid integreert, voedselverspilling vermindert en je core business behoudt. Om zelf te ervaren dat circulair koken de toekomst is, serveren we na elk programmaonderdeel een circulair gerecht.
Wat gaan we doen?
- 12.30 uur Inloop
- 13.00 uur Opening en introductie: welkom in de wereld van food waste
- 14.00 uur Deelsessie 1: inkoop
- 14.45 uur Deelsessie 2: mise en place
- 15.30 uur Deelsessie 3: verkoop
- 16.30 uur Afsluiting
Voor wie is dit event bedoeld?
Dit inspiratie evenement organiseren we speciaal voor horecabedrijven in Zeeland, van eigenaren tot chef-koks.
Neem je eigen chef mee en ontdek hoe je voedsel (en geld) dat nu in de kliko verdwijnt kan benutten. Meld je aan!
Dit evenement wordt georganiseerd door onze strategisch partner Impuls Zeeland