JOIN
THE FUTURE
OF FOOD

Health

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce auctor diam ac elementum suscipit. Vestibulum condimentum sed massa eu consectetur. Etiam dui erat, vestibulum in luctus nec,

whitepapers
whitepapers

Spaghetti met cannellini-tomatensaus

Laat de cannellini bonen uitlekken in een vergiet. Verwarm in een hapjespan de olijfolie. Fruit daarin het fijngesneden pepertje en de knoflook. Voeg de bonen…

Lees meer
recepten

Zwarte bonenburger met airfryer friet en rauwkost

Verwarm de oven voor op 100℃ . Spoel de bonen af onder de kraan en laat ze uitlekken in een zeef. Spreid ze uit over…

Lees meer
recepten

Sticky chicken met bloemkool en edamame

Snij de kipfilet in blokjes en meng de maizena erdoor, zodat alle blokjes een wit laagje hebben. Breek of snij de bloemkool in kleine roosjes.…

Lees meer
recepten

Pompoen traybake met kabeljauw

Zet de oven aan op 160℃. Leg de pompoen er in z’n geheel in gedurende 5 minuten. Door het verwarmen gaat het schillen en snijden…

Lees meer
recepten

Kokosnoot dahl met gepocheerde eieren

Snipper de ui en fruit deze in 2 el olie. Pers eventueel 1 teentje knoflook uit en fruit mee. Voeg kerrie, koriander en tomatenpuree toe…

Lees meer
recepten

Geroosterde rijst met diverse groenten en kip

Kook de rijst en laat het afkoelen. Verwarm de oven voor op 180℃ . Meng de currypasta door de rijst en spreid het uit over…

Lees meer
recepten

Quinoa met spruitjes en pecannoten

Maak de spruitjes schoon, kook ze 5 minuten en laat ze uitlekken. Verwarm de oven voor op 180℃. Schil de zoete aardappels en snij ze…

Lees meer
recepten
whitepapers

Indiase kidneybonenstoof met basmatirijst

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking met een halve eetlepel kurkuma, zodat de rijst geel wordt. Laat de kidneybonen uitlekken in een…

Lees meer
recepten

Kipgehaktballetjes met avocadodip

Meng in een kom het kipgehakt met het beschuit, peper en zout naar smaak, tijm en dille en in kleine ringetjes gesneden bosui. Vorm er…

Lees meer
recepten

Rijstnoedels met makreel

Snij de prei en de paprika in reepjes (julienne) en de champignons in plakjes. Verwarm een hapjespan of wok met 1 el zonnebloemolie. Roerbak de…

Lees meer
recepten

Kip à la minute met airfyer friet en sla

Verwarm de airfryer 15 minuten voor. Bak de eerste helft van de friet in de aangegeven tijd op de verpakking. Was intussen de ijsbergsla en…

Lees meer
recepten

Orzo met ratatouille

Verwarm de oven voor op 170℃. Snij de aubergine en de halve courgette in blokjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Giet er…

Lees meer
recepten

Vegan curry

Verwarm de oven voor op 180℃. Roer 5 ml olie, de yoghurt, een kwart van de garam masala en korianderpoeder door elkaar in een grote…

Lees meer
recepten

Lauwwarme salade van rode kool met een kipschnitzel

Snij of rasp de winterwortel fijn. Doe dit in een kom met de rode kool, de maple syrup, de azijn en een snuf zout. Roer…

Lees meer
recepten

Zalmfilet met risotto en broccoli

Snij de broccoli in kleine roosjes en doe in een pan met zo’n 300 ml water. De broccoli is afhankelijk van de grootte van de…

Lees meer
recepten

Couscous met pittige kip en rozijnen

Doe de couscous in een kom met de honing en het bouillonpoeder. Giet er 200ml water over dat het net onder staat. Roer door, dek…

Lees meer
recepten

Erwtensoep met kiprookworst

Maak de soep bij voorkeur ruim van te voren, ’s middags of een dag eerder. Daar wordt ie alleen maar lekkerder van. De hoeveelheden in…

Lees meer
recepten

Macaroni met prei en tonijn

Snij de prei in dunne plakjes en spoel af onder de koude kraan. Laat uitlekken in een vergiet. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Voeg…

Lees meer
recepten

Courgette met zwarte rijst

Snij de courgette in de lengte door en hol hem uit. Kook de twee helften in water beetgaar. Giet af en hou warm. Kook de…

Lees meer
recepten

Zoete aardappel met limabonen en pijnboompitten

Laat de limabonen uitlekken in een zeef. Bak in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin. Doe het vuur niet te hoog, de pitjes verbranden snel.…

Lees meer
recepten

Aubergine met rode linzen en pistachenootjes

Verwarm de oven voor op 190℃. Snij de aubergine in de lengte door en snij hem kruislings in. Maak een mengsel van de tamarinde, tahin…

Lees meer
recepten

Eat Lancet project – Week 1 – weekmenu

Het weekmenu met recepten week 1 van het Eat Lancet project: ‘Een maand koken voor 10 miljard mensen’

Lees meer
whitepapers
whitepapers

Zelf belegde pizza met gemengde sla

Snij de ui en de paprika in reepjes. Bak in een koekenpan de ui glazig. Voeg de döner toe en bak mee. Snij de tomaat…

Lees meer
recepten

Bonenschotel met nacho chips

Snij de ui en de paprika in stukjes. Snij de rode peper heel fijn. Doe de olijfolie in een hapjespan. Bak de spekreepjes. Voeg als…

Lees meer
recepten

Hartige taart met spinazie

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 180℃. Verdeel de bladerdeeg dun over de ingevette bodem van de taartvorm en de randen.…

Lees meer
recepten

Gemarineerde kipfilet met pandanrijst en komkommer

Snij de komkommer in dunne plakjes. Meng in een serveerschaal sojasaus, rijstazijn, honing, dehelft van de sesamzaadjes, snufje zout en een mespuntje currypasta. Roer de…

Lees meer
recepten