JOIN
THE FUTURE
OF FOOD

Protein

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce auctor diam ac elementum suscipit. Vestibulum condimentum sed massa eu consectetur. Etiam dui erat, vestibulum in luctus nec,

Zeeuwse Snackplank

Zeeuwse snackplank met grijze garnalen bisque, potje met zoetzure mosseltjes, zeewierkroketje en zeewiermayonaise

Lees meer
recepten
recepten

Toast van Pain de Mer

Plat brood, zachte schapen- of geitenkaas, geraspte tomaat, gefrituurde uitjes, zeevenkel, gel van Searoop, hazelnoten.

Lees meer
recepten

Zeeuwse zuivelplank

Plat brood, zachte schapen- of geitenkaas, geraspte tomaat, gefrituurde uitjes, zeevenkel, gel van Searoop, hazelnoten. Bereiden Schenk de yoghurt uit in een theedoek met daaronder…

Lees meer
recepten

Grevelingse pret van kip

garnaal met groenten van het land en bouillon van zeewier Bereiden De kip nakijken op onregelmatigheden en evt. spoelen met koud water. Haal de poten…

Lees meer
recepten

Proteine Praat

Duurzame eiwitten uit Zeeland: gezond, gemakkelijk, verrassend, planet proof en vooral heel lekker! check onze nieuwe receptenpagina!

Lees meer
projecten

De Zeeuwse Quinoa-keten

Demonstratie van de mogelijkheden om binnen Zeeland een complete quinoa-keten ‘van grond tot mond’ te realiseren. In dit project met looptijd 2021-2023 wordt met partijen…

Lees meer
Screenshot
projecten

Protein Delta Zeeland

Het bedenken van een gezamenlijke ambitie en strategie waarmee de Zeeuwse foodsector zich gaat onderscheiden op het gebied van duurzame eiwitten. In dit project met…

Lees meer
projecten

Veldbonen als grondstof

Veldbonen zijn veelbelovende lokale grondstoffen voor de eiwit-verwerkende industrie. De ontwikkeling van de verwerkingsketen is echter een langdurig proces. Het Goese bedrijf Meatless ontwikkelt dit…

Lees meer
projecten

Bonen in de horeca

Hoe zorgen we ervoor dat we meer peulvruchten van Nederlandse bodem op het consumentenbord krijgen? Dat was de opdracht voor dit project van Foodcurators. In…

Lees meer
projecten

Broodformules

Hoe zorgen we ervoor dat we meer peulvruchten van Nederlandse bodem op het consumentenbord krijgen? Dat was de opdracht voor dit project van Foodcurators. In…

Lees meer
projecten

Zeeland Bonenland

Meer eiwitrijke gewassen in het bouwplan van de Zeeuwse boer. Daar zet dit POP3-project zich voor in. Dit project, met een looptijd 2020-2022, wil boeren…

Lees meer
projecten