Dutch Food Week 2021 in Zeeland - FoodDelta Zeeland

Dutch Food Week 2021 in Zeeland

Datum 9 oktober 2021

Van 9 tot en met 16 oktober van dit jaar bruist het in Nederland van evenementen rondom voedselinnovaties en vertellen we het verhaal van grond tot mond. Dan wordt voor de zevende keer Dutch Food Week (#DFW2021) georganiseerd. Binnenkort lees je hier meer over de plannen voor Dutch Food Week 2021 in Zeeland.

 

Het thema voor 2021: Gezondheid, duurzaamheid & goed leven 

 

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht