DUTCH FOOD WEEK, 8-15 OKTOBER 2022 - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

 

                

        

Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel. Ook in Zeeland vinden er een aantal activiteiten plaats.

In de editie 2022 brengen wij een 4-tal van onze ambities in beeld: Protein Delta Zeeland met Proteïne-praat, ‘Duurzame eiwitten in Zeeland’, Career Delta Zeeland met Werken in Food, 'kijk je ogen uit tijdens de Zeeuwse Foodsafari' , Voeding en Gezondheid met een bijeenkomst van Boer en Zorg en Regionale Ketens met een proeverij van wat de grensregio aan hoeve- en streekproducten te bieden heeft. 

 

 

 

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht