Dutch Food Week - Zeeuwse Foodsafari - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

DE ZEEUWSE FOODSECTOR IS OP ZOEK NAAR JOU!

 

Verspreid door Zeeland verzorgen negen bedrijven Foodsafari's voor het publiek. De Foodsafari geeft belangstellenden de kans om binnen te kijken bij bedrijven en voor ondernemers is het een mooie mogelijkheid om te vertellen over hun bedrijf, de kracht van de foodsector en de unieke positie van Zeeland. De foodsector is belangrijk voor Zeeland en het is een mooie sector om in te werken - innovatief en altijd in beweging! 

 

Wil jij eens een kijkje nemen bij een van deze bedrijven? Kijk dan verder in onze agenda wanneer je bij welk bedrijf terecht kunt. Let op: aanmelden is vaak verplicht zodat de bedrijven weten wie ze kunnen verwachten en de deur alvast openzetten!

 

Je bent tijdens de Dutch Food Week welkom bij Vogelaar Vredehof (internationaal handels- en verpakkingsbedrijf fruit), landbouwzadenbedrijf Limagrain in Rilland, frietproducent Lamb Weston in Kruiningen,  Meatless in Goes, Coroos Conserven in Kapelle, Premier Seafarmers/Krijn Verwijs in Yerseke, Melkveebedrijf Vermue in Kapelle, varkenshouderij Delta Big in Aagtekerke en de Baeckermat in Westdorpe. 

 

 

 

               

       

                                             

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht