Dutch Food Week - Zeeuwse Foodsafari - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

De foodsector in Zeeland moet blijven innoveren en heeft hier voldoende en gekwalificeerd personeel voor nodig. Hoe vindt u personeel? En nog belangrijker misschien; hoe wordt u gevonden? Laat potentiële werknemers uw bedrijf ‘ontdekken’ tijdens de Zeeuwse Foodsafari die tijdens de Dutch Food Week (8-15 oktober 2022) zal plaatsvinden. Bureau FoodDelta Zeeland coördineert deze activiteit.

Hoe gaat het in zijn werk:
Tijdens de Dutch Food Week organiseert u een rondleiding/een presentatie/een kijkje in de keuken of wat u wilt laten zien & horen aan potentiële werknemers. U kiest hiervoor zelf een moment (of meerdere) op een van de dagen (van zaterdag 8 t/m zaterdag 15 oktober) en geeft een korte omschrijving plus het tijdstip aan ons door. Ook vermeld u een emailadres waar de aanmeldingen naar toe worden gestuurd. Wij plaatsen de informatie op onze eigen website, delen dit diverse malen op onze social mediakanalen en op de website van de Dutch Food Week.

Doet u -Foodbedrijf in Zeeland - ook mee?

 

Stuur dan voor maandag 26 september a.s. een email met

  1. Uw bedrijfsnaam + adresgegevens
  2. Datum + tijdstip van uw activiteit (meerdere zijn mogelijk)
  3. Korte, wervende omschrijving van uw activiteit (max 100 woorden)
  4. Gewenste doelgroep (scholieren/studenten/young professionals/herintreders/overig/iedereen)
  5. Emailadres waar aanmeldingen heen gestuurd kunnen worden
  6. Uiterste aanmelddatum
  7. Minimum of maximum aantal deelnemers

aan k.witkam@fooddeltazeeland.nl

 

Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.

 

 

 

Dutch Food Week, 8 - 15 oktober 2022

Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel. Ook in Zeeland vinden er een aantal activiteiten plaats.

VERSPILLINGSVRIJE WEEK 2022 12-18 september 2022

Verbouwen, verwerken, vervoeren, koelen en opwarmen. We stoppen veel energie in ons eten. Energie die de aarde opwarmt. Des te belangrijker dat we zo min mogelijk eten verspillen. Bijvoorbeeld door restjes op tijd op te eten. Een simpele daad voor een beter klimaat. Die boodschap delen we tijdens de Verspillingsvrije Week.

Zeeland moet de Protein Delta van Nederland worden

We moeten er met z'n allen aan geloven: de eiwittransitie. Klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het resultaat ervan ligt al regelmatig op je bord in de vorm van bijvoorbeeld mosselen of een stukje vegavlees. Zeeland zou voorop kunnen lopen in dit hele proces. Sterker nog, dat doen we al een beetje. "Op het veld staan de gewassen al en de marine-eiwitten hebben we ook."


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht