Dutch Food Week - Zeeuwse Foodsafari - FoodDelta Zeeland

Datum 8 oktober 2022

DE ZEEUWSE FOODSECTOR IS OP ZOEK NAAR JOU!

 

Verspreid door Zeeland verzorgen negen bedrijven Foodsafari's voor het publiek. De Foodsafari geeft belangstellenden de kans om binnen te kijken bij bedrijven en voor ondernemers is het een mooie mogelijkheid om te vertellen over hun bedrijf, de kracht van de foodsector en de unieke positie van Zeeland. De foodsector is belangrijk voor Zeeland en het is een mooie sector om in te werken - innovatief en altijd in beweging! 

 

Wil jij eens een kijkje nemen bij een van deze bedrijven? Kijk dan verder in onze agenda wanneer je bij welk bedrijf terecht kunt. Let op: aanmelden is vaak verplicht zodat de bedrijven weten wie ze kunnen verwachten en de deur alvast openzetten!

 

Je bent tijdens de Dutch Food Week welkom bij Vogelaar Vredehof (internationaal handels- en verpakkingsbedrijf fruit), landbouwzadenbedrijf Limagrain in Rilland, frietproducent Lamb Weston in Kruiningen,  Meatless in Goes, Coroos Conserven in Kapelle, Premier Seafarmers/Krijn Verwijs in Yerseke, Melkveebedrijf Vermue in Kapelle, varkenshouderij Delta Big in Aagtekerke en de Baeckermat in Westdorpe. 

 

 

 

               

       

                                             

 

Bureau FoodDelta Zeeland breidt uit!

We zijn verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2023 Wilfred van Elzakker is toegevoegd aan het team van bureau FDZ, het netwerkbureau van FoodDelta Zeeland.

Next Food Collective bezoekt Zeeland

Donderdag 31 augustus brachten de dames Marian Geluk en Gerda Verburg (voormalig minister LNV) van Next Food Collective een bezoek aan Zeeland. Johan Dourleijn van Bureau FDZ heeft hen tijdens deze ‘Zeeuwse foodsector’ dag begeleidt en samen met hen een aantal strategisch partners van FoodDelta Zeeland bezocht.

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie. Inspiratiemiddag om als Zeeuwse foodondernemer zelf hiermee aan de slag te gaan


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht