Dutch Food Week - VAN VULLEN NAAR VOEDEN - FoodDelta Zeeland

Datum 10 oktober 2022

 

-GEANNULEERD-

Zeeuwse maaltijden in Zeeuwse verzorgingshuizen. Door een samenhangende integrale benadering geeft Boer EN Zorg Zeeuwse doelgroepen de mogelijkheid om Zeeuwse maaltijden met Zeeuwse ingrediënten volgens de seizoenen tot in hun keuken bezorgd te krijgen. Graag nemen we bewoners en bestuurders van verzorgingshuizen mee in onze reis. Letterlijk en figuurlijk. Wat is het verhaal van de Zeeuwse boer, welke producten worden er gemaakt. En nog belangrijker: hoe smaken deze producten?

Bewoners en bestuurders krijgen een rondleiding van twee verschillende boeren op hun boerderijen. Op de tweede boerderij krijgt de groep tevens een eenvoudige maar eerlijke maaltijd aangeboden,bereid met uitsluitend en alleen regionale, dus Zeeuwse producten. Tussen de gangen door zijn er korte presentaties van de producenten en hun producten. Maar we zijn uiteraard ook benieuwd naar de eerste indrukken van de groep.

Bewoners en bestuurders worden met een touringcar opgehaald en gebracht naar de twee Zeeuwse boerderijen. Na afloop worden bewoners en bestuurders ook weer met deze touringcar teruggereden.

Op uitnodiging van Boer EN Zorg

   

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht