-GEANNULEERD-
Zeeuwse maaltijden in Zeeuwse verzorgingshuizen. Door een samenhangende integrale benadering geeft Boer EN Zorg Zeeuwse doelgroepen de mogelijkheid om Zeeuwse maaltijden met Zeeuwse ingrediënten volgens de seizoenen tot in hun keuken bezorgd te krijgen. Graag nemen we bewoners en bestuurders van verzorgingshuizen mee in onze reis. Letterlijk en figuurlijk. Wat is het verhaal van de Zeeuwse boer, welke producten worden er gemaakt. En nog belangrijker: hoe smaken deze producten?
Bewoners en bestuurders krijgen een rondleiding van twee verschillende boeren op hun boerderijen. Op de tweede boerderij krijgt de groep tevens een eenvoudige maar eerlijke maaltijd aangeboden,bereid met uitsluitend en alleen regionale, dus Zeeuwse producten. Tussen de gangen door zijn er korte presentaties van de producenten en hun producten. Maar we zijn uiteraard ook benieuwd naar de eerste indrukken van de groep.
Bewoners en bestuurders worden met een touringcar opgehaald en gebracht naar de twee Zeeuwse boerderijen. Na afloop worden bewoners en bestuurders ook weer met deze touringcar teruggereden.
Op uitnodiging van Boer EN Zorg
Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie. Inspiratiemiddag om als Zeeuwse foodondernemer zelf hiermee aan de slag te gaan
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!