Infodag Subsidies in Zeeland - FoodDelta Zeeland

Infodag Subsidies in Zeeland

Datum 4 april 2024

Het jaar 2024 staat in het teken van héél veel nieuwe mogelijkheden voor Zeeuwse bedrjiven en organisaties om (Europese) subsidie te krijgen voor hun projecten. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt! Wil je weten wat er allemaal mogelijk is en hoe een aanvraag in zijn werk gaat? Zet dan 4 april in je agenda.

Tjidens deze informatiedag ontvang je de laatste informatie over de subsidies die er in 2024 aan komen. We praten je bij over Europese en provinciale subsidies zodat je weet welke subsidies en regelingen voor jouw organisatie of bedrijf interessant zijn. Ook is er volop tijd om te netwerken, nieuwe partners te vinden voor je project en in gesprek te gaan met de provinciale subsidie adviseurs.

Aan het eind van de dag weet je welke subsidies iets voor jou kunnen betekenen, wat de voorwaarden zijn en hoe de aanvraagprocedure in zijn werk gaat. Het ochtendprogramma is volledig gericht op de Samenwerking voor innovatie (EIP) regeling vanuit het gemeenschappelik landbouwbeleid. In het middagprogramma komen andere actuele Europese en provinciale subsidieprogramma’s aan bod.

Bekijk hier de uitnodiging met het complete programma

Je kan je hier aanmelden voor het ochtend- en/of middagprogramma.

Voor wie: Zeeuwse MKB bedrijven, overheden, stichtingen en verenigingen, onderwijs-en onderzoeksinstellingen, adviseurs, agrariërs en overige organisaties.

Wanneer: Donderdag 4 april, 10.00 uur tot 17.00 uur

Waar: Provinciehuis, Abdij 6, Middelburg

Heb je nu al een projectidee wat je graag voor de groep wil pitchen? Meldt dit voor 8 maart bij europaloket@zeeland.nl

 
Onderzoek Rabobank en Voedselbank

Merijn van Kaam, student op Avans Hogeschool is stagiair bij de Rabobank. Voor zijn stage is hij aan het onderzoeken hoe de Rabobank Voedselbanken beter kan ondersteunen. Hij is aan het onderzoeken wat de motivatie van organisaties is om wel of niet aan Voedselbanken te doneren.

Duurzaamheidsverslag CSRD: van moetje naar kans

Maandag 18 maart werd in innovatienetwerk FoodDelta Zeeland gesproken over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Nadat Vincent Wanders, o.a. docent bij Nyenrode op dit gebied, een gedegen inleiding had gehouden vertelde Wendel van Maldegem hoe het Zeeuwse fruitbedrijf Vogelaar Vredehof, strategisch partner van het netwerk, al jaren bezig is met de opbouw van een duurzame keten richting de consument.

Inspirerende en smakelijke bijeenkomst Eiwittransitie

Protein Delta Zeeland - de Eiwittransitie, van boer tot bord (of andersom) was het thema op woensdag 6 maart in het Industrieel Museum Zeeland te Sas van Gent. Een themadag die wij mochten organiseren voor de provincies Zeeland, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Een grensoverstijgende bijeenkomst die mogelijk leidt tot nieuwe samenwerkingen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht