De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.
Hoe? Kom 24 november naar de innovatiebijeenkomst en kom te weten hoe u -met subsidie- hieraan kunt werken
Nieuwe manieren van werkgeverschap.
Inspiratie door Peter van der Haagen, People Lead bij McDonald’s.
Peter is verantwoordelijk voor instroom & doorstroom van bijna 600 enthousiaste en bevlogen medewerkers binnen McDonald's, van Den Helder tot Alkmaar. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het HR-beleid en Training & Ontwikkeling op de werkvloer.
FIT2030 programma in de Zeeuwse foodsector
Toelichting door Arry Verhage en Johan Dourleijn.
Arry is directeur van de Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en gespecialiseerd in sociale innovatie op de werkvloer. Johan is directeur van bureau FoodDelta Zeeland, het netwerkbureau van het gelijknamige kennis- en innovatienetwerk.
Interactief creatief
Met elkaar in gesprek over prioriteiten, praktische aanpak en meedoen.
Peter van der Haagen zal dit creatieve onderdeel begeleiden. Rinus de Rijder (SVO) en Mischa Flore (Scalda) lichten het idee van een Zeeuwse Food Academy toe.
Locatie; Land en Zeezicht te Kamperland
Aanmelden verplicht; stuur een email naar aanmelden@fooddeltazeeland.nl met daarin uw naam + naam bedrijf
Link naar de Uitnodiging
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!