Bureau FDZ - FoodDelta Zeeland

Bureau FDZ

Een klein ondersteunend team werkt dagelijks aan de realisatie van de ambitie van het innovatienetwerk: Zeeland als innovatieve voorbeeldregio in food, en maximale toegevoegde waarde voor de deelnemers en partners. Hiertoe wordt invulling gegeven aan drie strategische initiatieven:

  • Het verder bouwen aan een sterk, betrokken en actief innovatienetwerk met gezamenlijke ambities op de gekozen innovatiethema’s.
  • Het samen met de deelnemers ontwikkelen van innovatieprogramma’s die bovengenoemde ambities realiseren met diverse concrete projecten.
  • Het zichtbaar maken van de activiteiten van het netwerk door diverse activiteiten en media, zodat meer ondernemingen mee gaan doen.

Het team van bureau FDZ bestaat uit:

 

Johan Dourleijn
Johan Dourleijn

Managing director

Lees verder
Karin Witkam
Karin Witkam

Communication manager

Lees verder
Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht