Deelnemers - FoodDelta Zeeland

Deelnemers

Deelnemers zijn grote en kleine ondernemingen die actief zijn in de foodsector in Zeeland. Die foodsector omvat de gehele voedselproducerende keten, van uitgangsmaterialen t/m de horeca. Deelnemers doen mee omdat ze:

  • willen werken aan de toekomst van hun eigen bedrijf door innovatie
  • beseffen dat innoveren samenwerking met anderen vereist
  • weten dat ze van andere deelnemers kunnen leren
  • naar de interessante themabijeenkomsten willen komen
  • aan (gesubsidieerde) innovatieprojecten deel willen nemen
  • hun eigen onderneming zichtbaar willen maken als samenwerkingspartner
  • hun eigen onderneming aantrekkelijker willen maken voor medewerkers

De huidige deelnemers zijn:

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht