Deelnemers - FoodDelta Zeeland

Deelnemers

Deelnemers zijn grote en kleine ondernemingen die actief zijn in de foodsector in Zeeland. Die foodsector omvat de gehele voedselproducerende keten, van uitgangsmaterialen t/m de horeca. Deelnemers doen mee omdat ze:

  • willen werken aan de toekomst van hun eigen bedrijf door innovatie
  • beseffen dat innoveren samenwerking met anderen vereist
  • weten dat ze van andere deelnemers kunnen leren
  • naar de interessante themabijeenkomsten willen komen
  • aan (gesubsidieerde) innovatieprojecten deel willen nemen
  • hun eigen onderneming zichtbaar willen maken als samenwerkingspartner
  • hun eigen onderneming aantrekkelijker willen maken voor medewerkers

De huidige deelnemers zijn:

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht