De stichting FoodDelta Zeeland is in 2016 opgericht door een fusie van stichting Foodport Zeeland en stichting Lekker Regionaal Product. De stichting heeft als doel
De stichting heeft de werkorganisatie bureau FDZ opgericht om als netwerkbureau door de daar genoemde strategische initiatieven het bovenstaande doel te bereiken.
Het bestuur van de stichting FoodDelta Zeeland bestaat uit:
Voorzitter
Krijn Verwijs Yerseke BV
Vice Voorzitter
Fruit Packaging Zeeland
Penningmeester
Caps Nobel
Secretaris
HZ University of Applied Sciences
Algemeen bestuurslid
Akkerbouwer en ZLTO Zeeland
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!