De stichting FoodDelta Zeeland is in 2016 opgericht door een fusie van stichting Foodport Zeeland en stichting Lekker Regionaal Product. De stichting heeft als doel
De stichting heeft de werkorganisatie bureau FDZ opgericht om als netwerkbureau door de daar genoemde strategische initiatieven het bovenstaande doel te bereiken.
Het bestuur van de stichting FoodDelta Zeeland bestaat uit:
Voorzitter
Krijn Verwijs Yerseke BV
Vice Voorzitter
Fruit Packaging Zeeland
Penningmeester
Caps Nobel
Secretaris
HZ University of Applied Sciences
Algemeen bestuurslid
Akkerbouwer en ZLTO Zeeland
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!