Digitalisering en robotisering - FoodDelta Zeeland

Digitalisering en robotisering

De mogelijkheden van ICT hebben een grote impact op de hele voedselproducerende keten, van uitgangsmaterialen t/m horeca. Binnen dit thema wordt samen gewerkt aan projecten die deze mogelijkheden verkennen en/of implementeren. ICT is hierbij een middel om de toekomst in food vorm te geven en de andere innovatiethema’s daarbij te ondersteunen. Hierbij kan ook gedacht worden aan nieuwe verdienmodellen die door de ICT mogelijk worden.

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht