Digitalisering en robotisering - FoodDelta Zeeland

Digitalisering en robotisering

De mogelijkheden van ICT hebben een grote impact op de hele voedselproducerende keten, van uitgangsmaterialen t/m horeca. Binnen dit thema wordt samen gewerkt aan projecten die deze mogelijkheden verkennen en/of implementeren. ICT is hierbij een middel om de toekomst in food vorm te geven en de andere innovatiethema’s daarbij te ondersteunen. Hierbij kan ook gedacht worden aan nieuwe verdienmodellen die door de ICT mogelijk worden.

BLOCKCHAINTECHNOLOGIE
Blockchaintechnologie

Haalbaarheidsonderzoek naar het gebruik van blockchaintechnologie om binnen de voedselproducerende keten informatie uit te wisselen die gecombineerd van meerwaarde is om processen beter te laten verlopen of producten meer identiteit te geven.

Lees verder

30 november 2020

VIJFDE CAISSON ALS BELEVINGSPLEK VOOR FOOD

Op woensdag 25 november vond er overleg plaats tussen adviesbureau Hof van Hoven en bureau FDZ om te bespreken hoe we het vijfde caisson van het Watersnoodmuseum als belevingsplek kunnen verbinden met het verleden, heden en toekomst van food.

30 november 2020

BIO-DROGERIJ VOOR CICHOREI

Op vrijdag 20 november vond er overleg plaats tussen biologisch landbouwbedrijf Loverendale, bureau FDZ en Economische Impuls Zeeland om te bespreken hoe we een bio-drogerij voor cichorei in Zeeland kunnen vestigen. We willen het komende jaar hier samen aan werken.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht