Vinden en binden van medewerkers - FoodDelta Zeeland

Vinden en binden van medewerkers

Er is grote behoefte aan nieuwe medewerkers met de juiste kennis, vaardigheden en affiniteit. Binnen dit thema wordt samen gewerkt aan projecten die nieuwe oplossingen aandragen voor het aantrekken en opleidingen van de medewerkers van de foodregio van de toekomst. Daarbij richten wij ons op de werk- en innovatie-gerelateerde aantrekkingskracht van het Zeeuwse foodcluster en niet zozeer op bredere initiatieven om het wonen en werken in Zeeland zo aangenaam mogelijk te maken.

Groen onderwijs
Groen onderwijs

Onderwijsvernieuwing op VMBO-, MBO- en HBO-niveau door met scholen en bedrijven in onderlinge samenwerking opleidingen op het gebied van agrifood en aquafood te moderniseren en te ontwikkelen.

Lees verder

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht