Vinden en binden van medewerkers - FoodDelta Zeeland

Vinden en binden van medewerkers

Er is grote behoefte aan nieuwe medewerkers met de juiste kennis, vaardigheden en affiniteit. Binnen dit thema wordt samen gewerkt aan projecten die nieuwe oplossingen aandragen voor het aantrekken en opleidingen van de medewerkers van de foodregio van de toekomst. Daarbij richten wij ons op de werk- en innovatie-gerelateerde aantrekkingskracht van het Zeeuwse foodcluster en niet zozeer op bredere initiatieven om het wonen en werken in Zeeland zo aangenaam mogelijk te maken.

Online campagne Join the future of food
Online campagne Join the future of food

De campagne bestaat uit 12 filmpjes die bij 6 bedrijven in de Zeeuwse foodsector zijn opgenomen. In elk filmpje vertelt een medewerker van het bedrijf wat hij of zij doet en waarom hij of zij het werken in de foodsector zo leuk vindt.

Lees verder
WERKEN IN FOOD – DE BEVELANDEN
WERKEN IN FOOD – DE BEVELANDEN

Regionaal initiatief met de vijf Bevelandse gemeentes om via structurele triple-helix samenwerking de foodsector te versterken op het gebied van de human capital agenda.

Lees verder
Attracting Young Food Professionals
Attracting Young Food Professionals

Een nieuwe sociale innovatie om met young food professionals de aantrekkingskracht van de Zeeuwse foodsector te vergroten.

Lees verder
Groen onderwijs
Groen onderwijs

Onderwijsvernieuwing op VMBO-, MBO- en HBO-niveau door met scholen en bedrijven in onderlinge samenwerking opleidingen op het gebied van agrifood en aquafood te moderniseren en te ontwikkelen.

Lees verder
Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht