Zeeland als groene, blauwe en gezonde voorbeeldregio van de toekomst. Binnen dit thema wordt samengewerkt aan experimenten en implementaties die hier invulling aan geven en nieuwe verdienmodellen onderzoeken. Daarbij kan ook gedacht worden aan horeca en zorg-gerelateerde voeding, waarbij in Zeeland ook gedacht wordt aan zorgtoerisme. In het kader van de exploderende zorgkosten is aandacht voor een gezonde levensstijl, juist bij kwetsbare groepen, van groot belang.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!