Zichtbaarheid - FoodDelta Zeeland

Zichtbaarheid

De innovatiekracht en -richting van het Zeeuwse foodcluster moet goed gecommuniceerd worden om de kansen hiervan onder de aandacht te brengen bij de diverse doelgroepen. We willen duidelijk maken dat de Zeeuwse foodketen aantrekkelijk is om in te komen werken, om mee samen te werken, om in te investeren. Daarbij is onze insteek om een samenhangend beeld te schetsen wat er allemaal gebeurt qua foodinnovatie in de keten.

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht