Innovatieve regio - FoodDelta Zeeland

Innovatieve regio FoodDelta Zeeland

Naast een samenwerkingsverband is FoodDelta Zeeland ook een geografische regio waar zee en land grote kansen bieden voor innovatie binnen de hele voedselproducerende keten. De unieke ligging in de delta van Maas en Schelde, met kenmerkende omstandigheden en bijbehorende mogelijkheden, wordt gebruikt om de toekomst in food te realiseren en zichtbaar te maken. Zeeland kan daarbij ook een functie als regionale proeftuin vervullen.

Al doende wordt met het Zeeuwse foodcluster de toekomst van Zeeland vorm gegeven. De strategische partners hebben in 2019 zeven innovatiethema’s benoemd waar we met elkaar op in willen zetten. Deze thema’s worden hiernaast toegelicht.

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht