THE FUTURE
OF FOOD
Nieuws
Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de foodsector.
Een maand koken voor 10 miljard mensen. De EAT-Lancet richtlijnen blijken haalbaar!
MAANDAG 2 december 2024 – De EAT-Lancet richtlijnen blijken haalbaar! De laatste week van ons project zit erop. Met alles wat we leerden uit de…
Een maand koken voor 10 miljard mensen. De macht der gewoonte!
MAANDAG 25 november 2024 – De macht der gewoonte! De derde week van ons project is alweer voorbij. Om weer een beetje dichter bij de…
Een maand koken voor 10 miljard mensen. Elk eetmoment telt!
MAANDAG 18 november 2024 – Elk eetmoment telt! Vorige week stemden de resultaten ons positief. We zijn best lekker bezig. Diverse punten ter verbetering, maar…
Inspirerende Fermentatiebijeenkomst bij het Joint Research Center in Middelburg
Op woensdag 13 november vond er een inspirerende en interactieve fermentatiebijeenkomst plaats bij het Joint Research Center in Middelburg. Deze workshop, georganiseerd door FoodDelta Zeeland…
Een maand koken voor 10 miljard mensen. Kill your darlings!
MAANDAG 11 november 2024 – Kill your darlings! De eerste week van bijhouden wat we allemaal eten en drinken zit er op. We hebben geen…
Een maand koken voor 10 miljard mensen. We zijn er klaar voor!
Kleine veranderingen op je bord. Een groot verschil voor de wereld. Binnen het netwerkbureau van de stichting FoodDelta Zeeland ben ik, samen met mijn partner,…
Michel Carol nieuwe uitvoeringsregisseur masterplan Zoetwater in Zeeland
De beschikbaarheid van voldoende zoet water is van levensbelang voor Zeeuwse boeren. Maar onder andere door verzilting, bodemdaling en steeds extremere weersomstandigheden heeft de agrarische…
Een Maand Koken voor 10 Miljard Mensen!
FoodDelta Zeeland gaat in november de uitdaging aan! Vier weken lang onderzoeken we wat het betekent om thuis je Weekmenu af te stemmen op het…
ZEEUWSE DAG VAN ONS ETEN; Toekomst van Voedsel in Zeeland
Tijdens de Zeeuwse Dag van Ons Eten op 10 oktober 2024 organiseerde FoodDelta Zeeland een boeiende workshop getiteld “Toekomst van Voedsel in Zeeland: Wat Eten…