(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking - FoodDelta Zeeland

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Datum 19 juni 2020

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling.

De studenten hebben onderzocht hoe in specifieke ketens (vruchtensappen, aardappelproducten, mossels en logistiek) meerwaarde kan ontstaan, welke informatie hier voor nodig is en hoe die gedeeld kan worden. Het project wordt nu de komende maanden afgerond en de resultaten zullen gedeeld worden binnen het netwerk FoodDelta Zeeland.

Bureau FoodDelta Zeeland breidt uit!

We zijn verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2023 Wilfred van Elzakker is toegevoegd aan het team van bureau FDZ, het netwerkbureau van FoodDelta Zeeland.

Next Food Collective bezoekt Zeeland

Donderdag 31 augustus brachten de dames Marian Geluk en Gerda Verburg (voormalig minister LNV) van Next Food Collective een bezoek aan Zeeland. Johan Dourleijn van Bureau FDZ heeft hen tijdens deze ‘Zeeuwse foodsector’ dag begeleidt en samen met hen een aantal strategisch partners van FoodDelta Zeeland bezocht.

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie

Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie. Inspiratiemiddag om als Zeeuwse foodondernemer zelf hiermee aan de slag te gaan


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht