Themabijeenkomst Digitalisering en Robotisering - FoodDelta Zeeland

Themabijeenkomst Digitalisering en Robotisering

Datum 1 oktober 2019

Graag nodigen we u uit om het zeer belangrijke innovatiethema Digitalisering en Robotisering samen te verkennen en de weg voorwaarts te zoeken.

Hiertoe zal FoodDelta Zeeland deelnemer Schouw Informatisering een inleiding verzorgen waarbij ze inzoomen op digitalisering, business intelligence, internet of things, artificial intelligence, cognitive services en robots. Ze laten zien hoe dit in de praktijk in samenhang kan werken en wat dit kan brengen voor ondernemingen. Ook zal er aandacht zijn voor het praktische ontwikkeltraject en welke stappen er hierbij gezet kunnen worden.

Aanvullend zullen we ook het advies van de SER Zeeland op het gebied van Robotisering, gebaseerd op onderzoek van de HZ University of Applied Sciences, ter sprake brengen.

Veel tijd zal ingeruimd worden voor het onderlinge gesprek, waarbij we duidelijker proberen te krijgen wat de behoeften zijn, wat er al gebeurt en waar de kansen liggen. Met als doel samen concrete vervolgstappen afspreken.

We hopen u te ontmoeten op deze toekomstgerichte bijeenkomst!

De link voor meer informatie: Informatie Themabijeenkomst Digitalisering en Robotisering

Datum: 1 oktober 2019, 15.00 – 18.00 uur
Locatie: PZEM zaal, Dockwize – Edisonweg 41, 4382 NV Vlissingen

Meldt u zich voor 25 september aan door een email te sturen aan k.witkam@fooddeltazeeland.nl

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht