Themabijeenkomst Digitalisering en Robotisering - FoodDelta Zeeland

Themabijeenkomst Digitalisering en Robotisering

Datum 1 oktober 2019

Graag nodigen we u uit om het zeer belangrijke innovatiethema Digitalisering en Robotisering samen te verkennen en de weg voorwaarts te zoeken.

Hiertoe zal FoodDelta Zeeland deelnemer Schouw Informatisering een inleiding verzorgen waarbij ze inzoomen op digitalisering, business intelligence, internet of things, artificial intelligence, cognitive services en robots. Ze laten zien hoe dit in de praktijk in samenhang kan werken en wat dit kan brengen voor ondernemingen. Ook zal er aandacht zijn voor het praktische ontwikkeltraject en welke stappen er hierbij gezet kunnen worden.

Aanvullend zullen we ook het advies van de SER Zeeland op het gebied van Robotisering, gebaseerd op onderzoek van de HZ University of Applied Sciences, ter sprake brengen.

Veel tijd zal ingeruimd worden voor het onderlinge gesprek, waarbij we duidelijker proberen te krijgen wat de behoeften zijn, wat er al gebeurt en waar de kansen liggen. Met als doel samen concrete vervolgstappen afspreken.

We hopen u te ontmoeten op deze toekomstgerichte bijeenkomst!

De link voor meer informatie: Informatie Themabijeenkomst Digitalisering en Robotisering

Datum: 1 oktober 2019, 15.00 – 18.00 uur
Locatie: PZEM zaal, Dockwize – Edisonweg 41, 4382 NV Vlissingen

Meldt u zich voor 25 september aan door een email te sturen aan k.witkam@fooddeltazeeland.nl

Samenwerking met The Protein Community

Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland

The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie

FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland

Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.

Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht