BESTUUR FDZ BESPREEKT VOORTGANG - FoodDelta Zeeland

BESTUUR FDZ BESPREEKT VOORTGANG

Datum 2 september 2020

Op woensdag 2 september 2020 kwam het algemeen bestuur van de stichting FoodDelta Zeeland bijeen bij PO Mossel in Yerseke. Gesproken werd over de algemene voortgang in relatie tot het doel van de stichting.

De afgelopen jaar is zeker vooruitgang geboekt, maar we zijn nog niet tevreden over de verandering die we zien richting netwerkvorming, collectief denken en samenwerking. Dit zijn gedragsveranderingen die niet 1-2-3 plaatsvinden en tijd en voortdurende aandacht nodig hebben. Een kristalhelder doel, welbegrepen betekenis en ieders rol daarbij zijn belangrijk om e.e.a. te realiseren. Het bureau FDZ stimuleert en faciliteert de samenwerking en business development, maar de deelnemers zullen ook zelf moeten acteren om ‘eruit te halen wat erin zit’ voor hun eigen organisatie.

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht