Op woensdag 2 september 2020 kwam het algemeen bestuur van de stichting FoodDelta Zeeland bijeen bij PO Mossel in Yerseke. Gesproken werd over de algemene voortgang in relatie tot het doel van de stichting.
De afgelopen jaar is zeker vooruitgang geboekt, maar we zijn nog niet tevreden over de verandering die we zien richting netwerkvorming, collectief denken en samenwerking. Dit zijn gedragsveranderingen die niet 1-2-3 plaatsvinden en tijd en voortdurende aandacht nodig hebben. Een kristalhelder doel, welbegrepen betekenis en ieders rol daarbij zijn belangrijk om e.e.a. te realiseren. Het bureau FDZ stimuleert en faciliteert de samenwerking en business development, maar de deelnemers zullen ook zelf moeten acteren om ‘eruit te halen wat erin zit’ voor hun eigen organisatie.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!