Op woensdag 14 oktober kwamen de deelnemers aan het Zeeuws Protein Cluster voor het eerst bij elkaar. Dit nieuwe samenwerkingsverband gaat de komende maanden in opdracht van de provincie Zeeland bedenken wat de onderscheidende, gezamenlijke ambitie van de Zeeuwse foodsector voor 2030 moet zijn op het gebied van de eiwittransitie.
In de eerste bijeenkomst werd in gesprek met elkaar een eerste kader geschetst om op voort te bouwen. De komende weken wordt besproken waar we nu staan en hoe we de toekomst verder vorm kunnen gaan geven. Zeer inspirerend om te zien hoe uit verschillende perspectieven een collectieve richting zichtbaar wordt. Wilt u ook meepraten in het ZPC? Meld u aan!
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!