BRAINSTORM VERANTWOORDE VOEDING - FoodDelta Zeeland

BRAINSTORM VERANTWOORDE VOEDING

Datum 20 februari 2020

Op donderdag 20 februari 2020 werd in het Delta Agrifood Business Center te Bergen op Zoom een brainstormsessie gehouden over verantwoorde voeding, als bijdrage voor de innovatie-thema’s Alternatieve Eiwitten en Voeding en Gezondheid. Deze brainstorm werd georganiseerd door Godfried Hijl en Suzanne Wierckx van HAS Hogeschool.

In de brainstorm kwamen vooral de kansen voor Zeeland in groene eiwitten en gesloten toeleveringsketens naar voren. Onderwerpen dus om verder uit te werken in concrete projecten. De resultaten zullen verder besproken worden in de strategiegroep en tijdens een themabijeenkomst op 11 juni 2020.

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht