Op donderdag 20 februari 2020 werd in het Delta Agrifood Business Center te Bergen op Zoom een brainstormsessie gehouden over verantwoorde voeding, als bijdrage voor de innovatie-thema’s Alternatieve Eiwitten en Voeding en Gezondheid. Deze brainstorm werd georganiseerd door Godfried Hijl en Suzanne Wierckx van HAS Hogeschool.
In de brainstorm kwamen vooral de kansen voor Zeeland in groene eiwitten en gesloten toeleveringsketens naar voren. Onderwerpen dus om verder uit te werken in concrete projecten. De resultaten zullen verder besproken worden in de strategiegroep en tijdens een themabijeenkomst op 11 juni 2020.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!