Van 27 september t/m 30 september staat alles bij Campus Zeeland in het teken van de Kennis & Innovatienetwerken. Tijdens deze themaweek zetten we de netwerken in de spotlight, leggen we uit waarom de netwerken zo belangrijk zijn en delen we vooral veel successen. We generen meer naamsbekendheid voor de Zeeuwse netwerken en daarnaast ook uit te leggen wat Campus Zeeland doet. Ook organiseren we een online netwerkevent in samenwerking met Dockwize: de Campus Zeeland Coffee Break.
Campus Zeeland Coffee Break
De Coffee Break is een beproefd concept van Dockwize. Tijdens de lockdown organiseerden zij deze online netwerkmomenten om toch met elkaar in verbinding te blijven. Deze digitale meeting woon je dus gewoon bij vanuit je eigen werkplek.
Deze Coffee Break is voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in samenwerking met overheden, kennisinstellingen en andere ondernemers. Het Campus Zeeland team (inclusief gedeputeerde Harry van der Maas) gaan tijdens de Coffee Break in kleinere groepen (break-outs) in gesprek met ondernemers over samenwerking, ondernemerschap en innovatie.
Hoe werkt het?
Je belt in via de zoomlink die je na aanmelding krijgt en wordt welkom geheten door de Coffee Break Host. Na een korte plenaire inleiding wordt je automatisch in kleine groepen (break-outs) gezet en heb je de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en te sparren over thema’s die jullie verbinden. Na een uur sluit de videomeeting automatisch, maar je bent natuurlijk vrij om je gesprek op een later moment op eigen initiatief voort te zetten. Een mooie manier om in gesprek te gaan over samenwerking, ondernemerschap en innovatie met andere ondernemers en het team van Campus Zeeland.
Meer informatie en aanmelden: https://campuszeeland.nl/nieuws/k-en-i-netwerk-themaweek.html
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!