BEDRIJFSLEVEN BETROKKEN BIJ NIEUWE OPLEIDING PROCES OPERATOR FOOD - FoodDelta Zeeland

BEDRIJFSLEVEN BETROKKEN BIJ NIEUWE OPLEIDING PROCES OPERATOR FOOD

Datum 19 februari 2021

De Zeeuwse MBO onderwijsinstelling Scalda gaat een nieuwe opleiding Proces Operator Food ontwikkelen. De behoefte hieraan kwam aan het licht tijdens het project Groen Onderwijs/ Samenwerken in de Groene Delta, waar Zeeuwse beroepsopleidingen samen met FoodDelta Zeeland en ZLTO de Zeeuwse food-opleidingen vernieuwen. Bij met name de keuzedelen van de nieuwe opleiding kan de inbreng van het Zeeuwse bedrijfsleven groot zijn. Er wordt gezocht naar nieuwe vormen van samenwerking en aansluiting bij de actuele vraagstukken uit de praktijk.

Bureau FDZ gaat samen met onderwijsontwikkelaar Sofie van Scheyen (Scalda) een themabijeenkomst organiseren waarbij u nader geïnformeerd wordt over de nieuwe opleiding Proces Operator Food. Ook willen we dan met u in gesprek hoe deze opleiding van waarde kan zijn voor uw bedrijf en op welke manieren we de keuzedelen van de opleiding in kunnen richten. Voor deze themabijeenkomst ontvangt u (als u op onze mailinglist staat) nog een aparte uitnodiging.

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht