THEMABIJEENKOMST YOUNG PROFESSIONALS - FoodDelta Zeeland

THEMABIJEENKOMST YOUNG PROFESSIONALS

Datum 2 april 2020

Op donderdag 2 april 2020 werd online een themabijeenkomst ‘JIJ en de toekomst van food in Zeeland’ gehouden met ruim 20 young professionals uit de Zeeuwse foodsector. Een uitwisseling van gedachten over de belangrijkste uitdagingen van de toekomst en de rol die jongeren hierbij kunnen spelen leidden tot het idee om hier samen onder de naam Young FoodDelta Zeeland een vervolg aan te geven.

Middagvoorzitter Ben Pieterse van het bedrijf Own Greens liet, na inleidingen door Johan Dourleijn over de uitdagingen van FoodDelta Zeeland en Xander Beks (i4Nature) over werkwijzen om jongeren ‘aan het stuur’ richting de toekomst te krijgen, de deelnemers met elkaar in gesprek gaan in break-out sessies. Dit resulteerde in enthousiasme om samen de reis naar de toekomst te starten. Voor dit initiatief zal budget gezocht worden.

Join the future of food - Mike Muller

Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.

Join the future of food - Manuel Nieuwdorp

Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland? 

Join the future of food - Melissa van der Gucht

Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos. 


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht