THEMABIJEENKOMST YOUNG PROFESSIONALS - FoodDelta Zeeland

THEMABIJEENKOMST YOUNG PROFESSIONALS

Datum 2 april 2020

Op donderdag 2 april 2020 werd online een themabijeenkomst ‘JIJ en de toekomst van food in Zeeland’ gehouden met ruim 20 young professionals uit de Zeeuwse foodsector. Een uitwisseling van gedachten over de belangrijkste uitdagingen van de toekomst en de rol die jongeren hierbij kunnen spelen leidden tot het idee om hier samen onder de naam Young FoodDelta Zeeland een vervolg aan te geven.

Middagvoorzitter Ben Pieterse van het bedrijf Own Greens liet, na inleidingen door Johan Dourleijn over de uitdagingen van FoodDelta Zeeland en Xander Beks (i4Nature) over werkwijzen om jongeren ‘aan het stuur’ richting de toekomst te krijgen, de deelnemers met elkaar in gesprek gaan in break-out sessies. Dit resulteerde in enthousiasme om samen de reis naar de toekomst te starten. Voor dit initiatief zal budget gezocht worden.

19 juni 2020

(online) Projectbijeenkomst Slimme Ketensamenwerking

Op vrijdag 19 juni kwam de projectgroep Slimme Ketensamenwerking digitaal bijeen om de tussenresultaten te bespreken. HZ-studenten Marvin Hoogesteger en Patrick Verschuure presenteerden de resultaten van hun minor-studie naar het creëren van toegevoegde waarde in de foodketen door informatie-uitwisseling

19 juni 2020

PROJECTBIJEENKOMST SLIMME KETENSAMENWERKING

Op donderdag 20 februari 2020 werd bij Krijn Verwijs te Yerseke een projectbijeenkomst gehouden. Jochem Jonkman (HZ University of Applied Sciences) besprak de resultaten van de eerste fase: het vaststellen van de concrete toegevoegde waarde van ketensamenwerking voor de betrokken partijen. Dit werd voor iedere deelnemer duidelijk gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht