Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel. Ook in Zeeland vinden er een aantal activiteiten plaats.
In de editie 2022 brengen wij een 4-tal van onze ambities in beeld: Protein Delta Zeeland met Proteïne-praat, ‘Duurzame eiwitten in Zeeland’, Career Delta Zeeland met Werken in Food, 'kijk je ogen uit tijdens de Zeeuwse Foodsafari' , Voeding en Gezondheid met een bijeenkomst van Boer en Zorg en Regionale Ketens met een proeverij van wat de grensregio aan hoeve- en streekproducten te bieden heeft.
Dutch Food Week activiteiten in Zeeland worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van
Van verspillen naar verwaarden in voedselproductie. Inspiratiemiddag om als Zeeuwse foodondernemer zelf hiermee aan de slag te gaan
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!