Dutch Food Week, een initiatief van de Topsector Agri&Food, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 15 oktober. Het bruist dan in Nederland van allerlei evenementen rondom ons voedsel. Ook in Zeeland vinden er een aantal activiteiten plaats.
In de editie 2022 brengen wij een 4-tal van onze ambities in beeld: Protein Delta Zeeland met Proteïne-praat, ‘Duurzame eiwitten in Zeeland’, Career Delta Zeeland met Werken in Food, 'kijk je ogen uit tijdens de Zeeuwse Foodsafari' , Voeding en Gezondheid met een bijeenkomst van Boer en Zorg en Regionale Ketens met een proeverij van wat de grensregio aan hoeve- en streekproducten te bieden heeft.
Dutch Food Week activiteiten in Zeeland worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!