De foodsector in Zeeland moet blijven innoveren en heeft hier voldoende en gekwalificeerd personeel voor nodig. Hoe vindt u personeel? En nog belangrijker misschien; hoe wordt u gevonden? Laat potentiële werknemers uw bedrijf ‘ontdekken’ tijdens de Zeeuwse Foodsafari die tijdens de Dutch Food Week (8-15 oktober 2022) zal plaatsvinden. Bureau FoodDelta Zeeland coördineert deze activiteit.
Hoe gaat het in zijn werk:
Tijdens de Dutch Food Week organiseert u een rondleiding/een presentatie/een kijkje in de keuken of wat u wilt laten zien & horen aan potentiële werknemers. U kiest hiervoor zelf een moment (of meerdere) op een van de dagen (van zaterdag 8 t/m zaterdag 15 oktober) en geeft een korte omschrijving plus het tijdstip aan ons door. Ook vermeld u een emailadres waar de aanmeldingen naar toe worden gestuurd. Wij plaatsen de informatie op onze eigen website, delen dit diverse malen op onze social mediakanalen en op de website van de Dutch Food Week.
Doet u -Foodbedrijf in Zeeland - ook mee?
Stuur dan voor maandag 26 september a.s. een email met
aan k.witkam@fooddeltazeeland.nl
Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.
Dutch Food Week activiteiten in Zeeland worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!