Dutch Food Week, Zeeuwse Foodsafari - FoodDelta Zeeland

Dutch Food Week, Zeeuwse Foodsafari

Datum 8 oktober 2022

De foodsector in Zeeland moet blijven innoveren en heeft hier voldoende en gekwalificeerd personeel voor nodig. Hoe vindt u personeel? En nog belangrijker misschien; hoe wordt u gevonden? Laat potentiële werknemers uw bedrijf ‘ontdekken’ tijdens de Zeeuwse Foodsafari die tijdens de Dutch Food Week (8-15 oktober 2022) zal plaatsvinden. Bureau FoodDelta Zeeland coördineert deze activiteit.

Hoe gaat het in zijn werk:
Tijdens de Dutch Food Week organiseert u een rondleiding/een presentatie/een kijkje in de keuken of wat u wilt laten zien & horen aan potentiële werknemers. U kiest hiervoor zelf een moment (of meerdere) op een van de dagen (van zaterdag 8 t/m zaterdag 15 oktober) en geeft een korte omschrijving plus het tijdstip aan ons door. Ook vermeld u een emailadres waar de aanmeldingen naar toe worden gestuurd. Wij plaatsen de informatie op onze eigen website, delen dit diverse malen op onze social mediakanalen en op de website van de Dutch Food Week.

Doet u -Foodbedrijf in Zeeland - ook mee?

 

Stuur dan voor maandag 26 september a.s. een email met

  1. Uw bedrijfsnaam + adresgegevens
  2. Datum + tijdstip van uw activiteit (meerdere zijn mogelijk)
  3. Korte, wervende omschrijving van uw activiteit (max 100 woorden)
  4. Gewenste doelgroep (scholieren/studenten/young professionals/herintreders/overig/iedereen)
  5. Emailadres waar aanmeldingen heen gestuurd kunnen worden
  6. Uiterste aanmelddatum
  7. Minimum of maximum aantal deelnemers

aan k.witkam@fooddeltazeeland.nl

 

Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.

 

 

Dutch Food Week activiteiten in Zeeland worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van

 

Wilt u voedselverspilling terugdringen? Neem een stagiair!

De Verenigde Naties hebben als streefdoel gesteld om voedselverspilling te halveren in 2030 ten opzichte van 2015. Om dit te bereiken, werkt HZ samen met andere hogescholen aan het terugdringen van voedselverspilling binnen de diverse schakels in de voedselketen.

Innovatiebijeenkomst Werken in Food

Vinden, binden en boeien van medewerkers vraagt om nieuwe manieren van werkgeverschap.
De komende jaren wordt hier in Zeeland specifiek op ingezet door samenwerkende partijen binnen de foodsector. Ook u kunt actief meedoen en uw bedrijf op dit gebied meer toekomstgericht maken.

Ondernemen met reststromen

Op dinsdag 1 november 2022 organiseren het Sustainable Food Initiative (SFI), Food Tech Brainport (FTB) en Wageningen Food & Biobased Research (WFBR) het evenement "Ondernemen met reststromen" bij Food Tech Brainport in Helmond. U kunt aansluiten van 9 tot 13u of van 12 tot 16u met een gezamenlijke netwerklunch. Tijdens de lunch kunt u kennismaken met verrassende, nieuwe producten uit reststromen.


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht