Op zaterdag 10 oktober 2020 startte de Dutch Food Week. Een grotendeels digitale versie dit jaar vanwege de corona-maatregelen, met DFW TV als medium. Bureau FDZ heeft de landelijke organisatie geholpen met het leggen van contacten binnen Zeeland, maar kon zelf geen bijeenkomsten organiseren.
Naast de ‘Zeker Zeeuws Chef’s Foodtour’ (zoals besproken in een eerder nieuwsbericht) werd door Omroep Zeeland ook aandacht besteed aan het project Kombucha van o.a. brouwerij Vermeerssen, waar haalbaarheidsonderzoek wordt uitgevoerd voor het brouwen van dit hippe en gezonde drankje op Zeeuwse bodem.
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!