FDZ Magazine #3 - uitgave december 2023 - FoodDelta Zeeland

FDZ Magazine #3 - uitgave december 2023

Datum 14 december 2023

Wij zijn bijzonder trots dat vandaag ons FDZ Magazine #3, uitgave december 2023 is uitgekomen. Boordevol informatie over de activiteiten en projecten waar FoodDelta Zeeland het 2e halfjaar van 2023 actief mee was. Leest u mee?

Suggesties en input voor ons volgende magazine (uitgave juli 2024) zijn van harte welkom en kunnen per email toegestuurd worden aan Karin Witkam > k.witkam@fooddeltazeeland.nl

>>  In het FDZ magazine  laten we zien hoe we als netwerk “innovatie door samenwerking” in de praktijk brengen. Uw bijdrage aan die praktijk is van groot belang. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en successen op het gebied van samenwerking. Uw bijdrage zal worden gebruikt om anderen te inspireren en te informeren over de mogelijkheden van innovatie door samenwerking binnen de Zeeuwse foodsector/het netwerk FoodDelta Zeeland.

 

Bekijk het magazine hier 

 

Doorontwikkeling KAAP

‘Project New Waves gaat De KAAP een enorme boost geven’ . De KAAP wordt hét innovatiepunt waar thema’s food, energie en water samenkomen. En FoodDelta Zeeland doet en denkt mee!

Masterclass micro algen in food producten

Op dinsdagavond 12 maart organiseert HZ University of Applied Sciences een interessante masterclass over de toepassing van micro algen in food producten. De masterclass wordt gegeven door Filips Jager, oprichter en co-owner van I AM ALGAE.

Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord

Op woensdag 6 maart organiseert Bureau FoodDelta Zeeland in opdracht van Euregio Scheldemond de Themadag Eiwittransitie: van boer tot bord. Laat je inspireren door verschillende sprekers op het gebied van consumentengedrag en nieuwe eiwitteelten en draag jouw steentje bij aan de totstandkoming van innovatieve ideeën!


Contact

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!

Direct contact

Aanmelden nieuwsbrief

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht