FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL (Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie).
SOL ondersteunt FoodDelta Zeeland in het versterken van haar (regionale) samenwerkingsverband en doelstellingen in het kader van de Human Capital agenda. Hierbij horen verschillende praktische activiteiten, die met behulp van Food in Transitie 2030 worden aangeboden bij deelnemende bedrijven en strategische partners van het Zeeuwse innovatienetwerk. FoodDelta Zeeland kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan met Food in Transitie 2030, vertelt Managing Director Johan Dourleijn “Het is prachtig dat we elkaar wederzijds kunnen versterken en zo samen daadwerkelijk sociale innovatie op de werkvloer van foodbedrijven in Zeeland kunnen brengen.”
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!