FIT2030 Confettimoment bij FoodDelta Zeeland
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL (Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie).
SOL ondersteunt FoodDelta Zeeland in het versterken van haar (regionale) samenwerkingsverband en doelstellingen in het kader van de Human Capital agenda. Hierbij horen verschillende praktische activiteiten, die met behulp van Food in Transitie 2030 worden aangeboden bij deelnemende bedrijven en strategische partners van het Zeeuwse innovatienetwerk. FoodDelta Zeeland kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan met Food in Transitie 2030, vertelt Managing Director Johan Dourleijn “Het is prachtig dat we elkaar wederzijds kunnen versterken en zo samen daadwerkelijk sociale innovatie op de werkvloer van foodbedrijven in Zeeland kunnen brengen.”
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!