Food & Gastronomy, nieuwe opleiding HZ University of Applied Sciences
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Als kennisinstituut in de regio hebben we een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie. HZ kent vanaf dit jaar een nieuwe opleiding: Food & Gastronomy. Dit is een nieuwe Associate Degree-deeltijdopleiding van de HZ en de opleiding gaat in september 2023 van start.
Hoe bepaal je de smaak van de toekomst? Hoe bouw je aan een hechte relatie met gasten en medewerkers middels een corporate story? Maar ook: hoe organiseer je een food festival waarbij gasten een optimale beleving ervaren? Als je kiest voor de opleiding Food & Gastronomy aan de HZ word je opgeleid tot een breed inzetbare professional met een verbindende rol binnen de food en/of hospitality sector. Meer informatie over Food & Gastronomy is hier te vinden. Heb jij interesse in deze opleiding of heb je vragen? Meld je dan aan voor onze open dag op 1 april of vraag een adviesgesprek aan en ontdek of deze opleiding bij jou past!
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!