FoodDelta Zeeland en Dutch Food Week gaan samenwerken
Gezondheid, duurzaamheid & goed leven, dat is het motto van Dutch Food Week 2022 en dat sluit aan bij de thema’s van FoodDelta Zeeland, het kennis- en innovatienetwerk voor de foodsector in Zeeland. Alle reden om structureel met elkaar samen te werken m.b.t. het zichtbaar maken van de foodsector in de samenleving.
Bert van Wanrooij, aanvoerder van het Dutch Food Week team, is op dinsdag 21 juni afgereisd naar Zeeland en heeft een (hernieuwde) samenwerking beklonken met o.a. de voorzitter van Stichting FoodDelta Zeeland, Caroline Verwijs en Johan Dourleijn en Karin Witkam van Bureau FDZ.
Komende weken wordt duidelijk wat het programma (in aanloop naar) Dutch Food Week 2022 in Zeeland zal zijn, blijf ons daarom volgen!
Als jonge professional biedt de foodsector in Zeeland jou eindeloze groeikansen en variatie.
Wil jij net als Manuel Nieuwdorp ook werken aan een duurzame voedselproductie in Zeeland?
Je ziet de producten in de supermarkt staan, maar waar komen de producten eigenlijk vandaan? Melissa van der Gucht neemt ons mee in haar werk als shiftleader bij Coroos.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!