Op woensdag 9 september 2020 vond er een ontmoeting plaats tussen bureau FDZ en het bestuur van de Voedselbank Walcheren. Meer aandacht voor (dus minder) voedselverspilling en de coronacrisis maken het voor de Voedselbank erg lastig om hun doel te realiseren.
We hebben met elkaar een verkennend gesprek gevoerd hoe we vanuit het innovatie-netwerk FDZ de Zeeuwse voedselbanken zouden kunnen helpen, in aanvulling op wat er nu al gebeurt vanuit diverse individuele bedrijven. Heeft u ideeën hierover, laat het ons dan a.u.b. weten.
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!