Het JONGERENLAB is een omgeving en een proces waar young professionals samenkomen en al hun perspectieven gehoord, erkend en versterkt worden.
Een plaats waar gezamenlijk gewerkt wordt aan het overstijgen van individuele belangen en de ontwikkeling van de systeemoplossingen die zo hard nodig zijn voor een sterke foodsector in Zeeland van overmorgen. Samen met jou en andere deelnemers werken we aan het persoonlijke en collectieve leiderschap dat nodig is voor duurzaam succes. Dit keer met als concreet doel het aantrekken van young food professionals in de Zeeuwse foodsector. Iets dat broodnodig is!
We doen dit vanuit een door de provincie Zeeland gesubsidieerd programma Zeeland in Stroomversnelling.
Voor meer informatie: neem contact op met Johan Dourleijn van FoodDelta Zeeland. E-mail: j.dourleijn@fooddeltazeeland.nl
Download hier de flyer met informatie
Impact voor de eiwittransitie: samenwerking The Protein Community en FoodDelta Zeeland
The Protein Community -onderdeel van Foodvalley NL - en netwerkorganisatie FoodDelta Zeeland gaan samenwerken om bedrijven in Zeeland te ondersteunen in de eiwittransitie
Tijdens de innovatiebijeenkomst ‘Werken in de Food’ ging het FIT2030 confettikanon af bij FoodDelta Zeeland. Met dit feestelijke moment vieren we de betrokkenheid bij het programma Food in Transitie 2030 (FIT2030) van SOL.
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 5.000 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!